Llengües

Notícies

Sortides guiades en anglès pels alumnes de 1r de Guia

25/05/2018

Cada any els alumnes de primer de Guia i Assistències Turístiques han realitzat un itinerari guiat en anglès per la ciutat de Barcelona en el que  han pogut desenvolupar les competències de l’aplicació de l’anglès en una situació real.

En aquest cas, Jordi Bou, guia oficial, va acompanyar-nos, en una primera sortida, fent un recorregut  que va incloure Montjuïc, la Sagrada Família, la Barceloneta i el Port Olímpic. En una segona sortida van ser els alumnes que van liderar el “tour” en anglès. Els estudiants van prendre el micròfon a l'autocar i al carrer per explicar un recorregut que es va iniciar  a l'escola i va passar per Passeig de Gràcia, la casa de les  Punxes, la Sagrada Família, el port olímpic, la Barceloneta i Montjuïc.

Malgrat els nervis inicials l'activitat va ser molt interessant ja que va servir als alumnes per viure una possible experiència laboral. L'objectiu d’aquest tipus d’activitats és donar als nostres alumnes un model de guiatge que ells han de reproduir en una propera sortida.

 

Back to Top