Llengües

Notícies

Segon Mercat Solidari realitzat pers alumnes de Grau Mitjà

06/06/2018

Els alumnes de Cicle Mitjà d'Activitats Comercials de l'institut ECAT LLuïsa Cura de Barcelona organitzen cada any un Mercat Solidari. El projecte s’emmarca dins del mòdul Projecte de Síntesi.

L’objectiu d’aquesta activitat és el de treballar en l’elaboració d’un pla d’empresa a partir de l’aprenentatge constructivista, mitjançant l’experimentació i la comprensió de l’entorn en el que treballen.

Els alumnes s’han organitzat en grups per crear petites empreses, de creació recent, amb l’objectiu de comercialitzar un producte o servei i arribar a tenir beneficis, tenint en compte els costos associats a la seva activitat.

Amb aquest tipus d’activitats els alumnes tenen l’oportunitat de desenvolupar capacitats clau com l’organització del treball, la relació interpersonal, l’autonomia i la iniciativa,  competències elementals que les organitzacions els demanaran quan vulguin accedir al mercat laboral.

El mercat es va celebrar el passat 31 de maig al hall del centre. Les empreses van muntar els estands en els quals oferien i donaven a conèixer el seu producte. Al finalitzar l’esdeveniment tots els grups van analitzar els resultats de la campanya per valorar la viabilitat de l’empresa i comptabilitzar els beneficis obtinguts.

Tots els beneficis es destinaran a una ONG que escolliran els mateixos alumnes.

Back to Top