Llengües

Notícies

Celebració del Sant Jordi, esdeveniment produït amb la col·laboració dels alumnes de Màrqueting i Publicitat

26/04/2018

Un any més a l’ECAT Lluïsa Cura hem celebrat la diada de Sant Jordi amb la realització de diferents activitats i un acte conjunt en el que s’han donat els premis literaris, gràfics i audiovisuals.

Com que enguany es celebra l’Any Pompeu Fabra, en commemoració al seu 150è aniversari i al centenari de la seva obra, la Maria Creus, directora de l’Institut, ha inaugurat l’acte de Sant Jordi dedicant unes paraules a aquesta figura de la llengua catalana. Pompeu Fabra va ser un enginyer del barri de Gràcia que va estudiar la llengua catalana en profunditat amb l’objectiu d’adaptar-la a les exigències del món contemporani i així portar-la al nivell de les altres llengües europees.     

A l’acte també s’han donat els premis del concurs de Sant Jordi que celebrem cada any en motiu de la diada. Felicitem a tots el participants per la qualitat de les seves propostes, tanmateix, el jurat havia de decidir quines serien les obres premiades, que podreu consultar a continuació:

Cartells: 

  • Primer premi. “Whatsapp” (Alba Panero i Laura Guerrero)
  • Segon premi “Enamorats” (Natàlia Català)

Vídeos:

Poesia:

Prosa:

Finalment hem clausurat l’acte amb un Kahoot, un concurs sobre cultura general. Els alumnes hi han participat en grups amb els quals han pogut debatre sobre temes de temàtiques ben diverses.

També volem felicitar les alumnes de 2n de Màrqueting i Publicitat que han realitzat, per iniciativa pròpia, una acció molt singular, “Les roses anònimes” a partir de la qual alumnes d l’institut han pogut regalar una rosa anònima a una altra persona del mateix institut. Una gran idea!

Agraïm tots els organitzadors que han fet possible poder celebrar aquesta festivitat a l’Ecat Lluïsa Cura i a tots els participants per decidir-se a participar-hi activament amb els seus escrits, els pòsters i els vídeos.

Fins l’any vinent!

Back to Top