Llengües

  • Català
  • English
  • Deutsch
  • Castellano

Notícies

APROVACIÓ CALENDARI ESCOLAR i MODIFICACIONS EXCEPCIONALS CURS 2020-2021

19/07/2020

 

El passat 16 de juliol es va aprovar l’horari escolar i LES MODIFICACIONS EXCEPCIONALS en el marc del consell escolar del nostre centre.

Seguint les instruccions rebudes pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya pel curs 2020-2021, segons l’ordre de 8 de juliol i publicada al DOGC el 13 del mateix mes, el calendari escolar serà:

  • Cicles Formatius de Grau Mitjà i Programa de formació i Inserció : Inici  de les classes el 14 de setembre.
  • Cicles Formatius de Grau Superior: Inici de les classes el 21 de setembre

Seguint les instruccions pel curs 2020-2021 dels centres educatius de Catalunya, respecte als centres de post-obligatoris, aplicarem en el nostre centre la MODALITAT HÍBRIDA, que ha de permetre el desenvolupament de les competències professionals, personals i socials del perfil professional.

En el consell escolar es va aprovar que la modalitat híbrida que aplicarem a l’escola el curs 2020-2021 s’impartirà amb grups de 15 alumnes com a màxim, amb classes setmanals presencials i activitats  no presencials  que l’alumnat les realitza a casa  i estaran proposades pel professorat segons la seva disponibilitat horària  i l’alumnat podrà treballar autònomament des de casa.

Aquesta modalitat híbrida permet que els dies que l’alumnat assisteixi al centre a fer la formació presencial, pugui rebre els encàrrecs de feina que l’alumne haurà de fer autònomament  els dies que no assisteixi al centre.

La combinació de les dues  possibilitats, presencial i no presencial, facilita poder donar resposta a tot l’alumnat.

I per últim i molt important, la formació en aquesta MODALITAT HÍBRIDA, és també una oportunitat per desenvolupar el treball per reptes o projectes.

Back to Top